Avoimet työpaikat

 

Kliinisen diagnostiikan ammattilaiset huomio! 

AH diagnostics hakee vahvistusta mahtavaan tiimiinsä! Etsimme tuotespesialistia Kliinisen kemian, molekyylidiagnostiikan ja patologian tuotteiden myyntiin. 

AH diagnostics etsii Tuotespesialistia dynaamisen ryhmämme lisävahvistukseksi tuotevalikoimamme laajentuessa. Tuotespesialisti tulee vastaamaan kliinisen diagnostiikan proteiinianalytiikan, molekyylidiagnostiikan ja patologian tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista koko Suomen alueella.

Toimenkuva
Tehtäviin kuuluu asiakassuhteiden kehittäminen ja ylläpito sekä tuotevalikoiman kehittäminen markkinapalautteen perusteella. Tehtäviin kuuluu myös tuotetuen tarjoaminen asiakkaille yhdessä pohjoismaisten applikaatiopäälliköiden ja -koordinaattorien kanssa. Tuotevalikoima kattaa kliinisen diagnostiikan proteiinianalytiikan, molekyylidiagnostiikan ja patologian tuotteet, niin perinteisiä menetelmiä kuin uusinta innovatiivisinta teknologiaa. Tehtävä mahdollistaa oman tietotaidon kehittämisen viimeisimpien teknologioiden parissa. Työ on pääasiassa kentällä tapahtuvaa asiakas kontaktointia.

Keskeisimmät tehtävät
• Toteutat yrityksen strategiaa asiakastapaamisilla, kampanjoilla, markkinointimateriaaleilla sekä projekteilla
• Ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakassuhteita
• Luot yhteyksiä eri alojen mielipidejohtajiin
• Koordinoit seminaareja, näyttelyitä sekä muita tapaamisia
• Valmistelet ja jaat markkina-analyysejä sekä pitkän ajan suunnitelmia
• Vastaat paikallisesta tuotemarkkinoinnista ja ennusteiden teosta
• Työskentelet yhdessä pohjoismaisen tiimin kanssa kehittääksesi strategioita sekä tuotevalikoimaa 

Haemme henkilöä jolla on
• Kokemusta kliinisestä kemiasta ja/tai patologiasta
• Myyntikokemus katsotaan eduksi
• Itsenäinen ja oma-aloitteinen
• On kotonaan niin laitteiden kuin kulutustavaroiden kanssa ja hallitsee ongelman ratkaisun, tiimityön ja kommunikaation
• Pystyy matkustamaan Suomessa sekä ulkomailla. Hallussa voimassa oleva ajokortti
• Sujuva suomen sekä englannin kielen taito 

Tarjoamme
Kilpailukykyisen palkan ja muut edut sekä vahvan tuotevalikoiman, joka sisältää useita uusia ja mielenkiintoisia teknologioita. AH diagnostics houkuttelee monia arvokkaita, uusimman teknologian toimittajia, jotka edelleen vahvistavat asemaamme markkinoilla ja mahdollistavat jatkuvan

AH diagnostics lyhyesti
Autamme tutkimus-ja diagnostiikkalaboratorioita tarjoamalla korkeatasoisia ja innovatiivisia tuotteita. Edustamme yli 35 toimittajaa ja siksi pystymme tarjoamaan erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme pohjoismainen yli 50 hengen yritys jolla on erilliset toimistot Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Country Manager Jouni Rantanen sähköpostilla jouni@ahdiagnostics.fi tai puhelimella 010 325 3001. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen jouni@ahdiagnostics.fi viimeistään 31.1.2018 mennessä. 

Ilmoitus nettisivuilla. 

 

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) Laboratoriokeskuksen kliinisen kemian ja hematologian yksikköön sairaalakemistiä.

Eksote on sosiaali- ja terveysratkaisujen edelläkävijä ja tuottaa monipuolisia laboratoriopalveluja n. 133 000 asukkaalleen.  Kliinisen kemian ja hematologian yksikössä henkilökuntaa on n. 100 ja tuotamme nykyaikaisilla laitteilla n. 1 500 000 tutkimusta vuodessa.

Hakijalla tulee olla sairaalakemistin pätevyys ja riittävä kokemus kliinisessä laboratoriossa toimimisesta. Pätevän hakijan puuttuessa virka voidaan väliaikaisesti (enintään 3 vuotta) täyttää myös kemistin pätevyyden ja riittävän sairaalakokemuksen omaavalla henkilöllä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään 5.2.2018. mennessä Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse palvelupäällikkö Katariina Vuorenmaalle, katariina.vuorenmaa@eksote.fi.

PDF icon Sairaalakemisti-_kliinisen_kemian_ja_hematologian_laboratorio_04012018.pdf