Avoimet työpaikat

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) Laboratoriokeskuksen kliinisen kemian ja hematologian yksikköön sairaalakemistiä.

Eksote on sosiaali- ja terveysratkaisujen edelläkävijä ja tuottaa monipuolisia laboratoriopalveluja n. 133 000 asukkaalleen.  Kliinisen kemian ja hematologian yksikössä henkilökuntaa on n. 100 ja tuotamme nykyaikaisilla laitteilla n. 1 500 000 tutkimusta vuodessa.

Hakijalla tulee olla sairaalakemistin pätevyys ja riittävä kokemus kliinisessä laboratoriossa toimimisesta. Pätevän hakijan puuttuessa virka voidaan väliaikaisesti (enintään 3 vuotta) täyttää myös kemistin pätevyyden ja riittävän sairaalakokemuksen omaavalla henkilöllä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään 30.6. mennessä Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse palvelupäällikkö Katariina Vuorenmaalle, katariina.vuorenmaa@eksote.fi.

PDF iconSairaalakemisti-_kliinisen_kemian_ja_hematologian_laboratorio_14052018.pdf