IFCC

IFCC on maailmanlaajuinen kliinisen kemian ja laboratoriolääketieteen järjestö, joka tuo yhteen yli 100 kansallista yhdistystä, yhteistyökumppaneita yli 90 maasta, 6 alueellista keskusjärjestöä ja 46 yritysjäsentä. IFCC on johtava tieteellinen organisaatio, joka on erikoistunut laboratoriotutkimusten standardointiin ja tarjoaa koulutusohjelmia ja tieteellisiä tapahtumia kliinisen laboratoriolääketieteen asiantuntijoille ja erikoistuville maailmanlaajuisesti. IFCC tarjoaa kehittyvien maiden kansallisille yhdistyksille mahdollisuuden tieteellisiä vaihto-ohjelmia sekä matka-apurahoja ja vierailijaluennoitsijaohjelmia. Lisää tietoa IFCC:stä ja sen toiminnoista löydät IFCC:n Internet-sivuilta, eNewsletteristä, eJournalista sekä eAcademystä. 

IFCC:n vuosiraporttiin tästä linkistä!

IFCC:n uusin eNews aina tästä linkistä!

Uusin eJIFCC tästä linkistä. 

Tulevia IFCC:n kongresseja voit selata täällä

IFCC:n executive boardin pöytäkirjat löytyvä tästä linkistä. Osoitteeseen päivitetään uusimmat pöytäkirjat. Nyt tarjolla Madridin pöytäkirja. 

IFCC:lle uusi NewsFlash -pikatiedote, jossa lyhyitä, tärkeitä asioita. Uusimpaan viestiin pääset tämän linkin takaa. 

IFCC:n lehden uusin numero tästä linkistä. 

IFCC:n Executive Boardin paikat tulevat auki. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä johtokuntaan! PDF iconLisätietoa täällä.

IFCC:n Reference Intervals and Decision Limits (C-RIDL) -komiteaan haetaan jäseniä. Mikäli kiinnostusta löytyy, ota yhteys johtokuntaan! PDF iconLisätietoa täällä.

IFCC -handbook julkaistu, löytyy tämän linkin takaa

Pöytäkirja Council-meetingistä, jossa tärkeää asiaa mm. Tässä on tärkeää asiaa laboratorion roolia ja tulevaisuutta, uhkia ja mahdollisuuksia koskien: IFCC Council Minutes_Istanbul June 2014_3rd draft.pdf

Muistiinpanot Worldlab 2014 -kokouksen yhteydessä järjestystä Drop Sessiosta aiheella "Developing quality competence in medical laboratories" löytyy tästä: DQCML FollowUp Notice 2014.pdf

Nuori kliinisen kemian osaaja, haluatko mukaan IFCC:n toimintaan? IFCC TF-YS Corresponding Members nominations.pdf

 

 

 

 

IFCC app ladattavissa!

IFCC:n viestintäosasto on julkistanut IFCC appin, joka on ladattavissa iOS- ja Android -käyttöliittymille. Lataa omasi iTunesista tai Google Playstä. Appin herkut: