Lähde vierailulle Turkuun!

Lähde SKKY:n kanssa tutustumaan suomalaisten Life Science - ja bioteknologiayritysten toimintaan! Perjantaina 22.3. vierailemme PerkinElmerin tehtailla Turussa. Yritys- ja teknologiaesitysten ohella vierailuun sisältyy tutustuminen PerkinElmerin tuotantoon.

Koulutusvierailu alkaa yhteisellä kokoontumisella Turun päärautatieasemalla klo 13.00. Halutessasi voit saapua myös suoraan PerkinElmerille (Mustionkatu 6). Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus osallistua 1,5 t kestävälle opastetulle Akateemiselle kävelylle, vanhan Turun ja kampusalueen ympäristössä. Tämän jälkeen jatkamme yhdessä iltaa Ravintola Kuorissa (Hämeenkatu 8) klo 18 alkaen.

Jos paluu kotiin perjantaina ei liikenneyhteyksien puolesta ole mahdollista, on SKKY varannut pitkänmatkalaisille hotellikiintiön.

Mukaan vierailulle mahtuu 25 henkilöä. Tilaisuuden omavastuu on 20 € ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset viimeistään 3.3.2019 (hanna-mari.pallari@tyks.fi tai anna.linko-parvinen@tyks.fi). Ilmoitathan, osallistutko vain koulutukseen vai myös muihin tapahtumiin sekä tarvitsetko majoituksen.

Lisätietoja Hanna-Mari Pallari (050 5432 030) tai Anna Linko-Parvinen (0503524360).

Terveisin,

SKKY:n johtokunta.