Suomen Kliinisen Kemian Yhdistys
Föreningen för Klinisk Kemi i Finland

Kansainväliset asiat

Haluatko liittyä NFKK:n keskustelufoorumiin? 

Diskussionsforum on pohjoismainen ja baltialainen foorumi kevyeen yhteydenpitoon ja tiedonvaihtoon alueen noin 700 kollegan kanssa. Foorumin tarkoitus on lisätä meidän kaikkien tietoa alaan liittyvistä aiheista, keskustelu on ilmaista ja se on avoinna kaikille. Kielenä käytämme skandinaavisia kieliä tai englantia. Google translate auttaa, jos oma kielitaito ei riitä.

Diskussionsforumiin voit lähettää sähköpostin ja liitetiedostoja ja ne välitetään ohjelman toimesta kaikille vastaanottajille. Sähköpostilista on salattu, sitä ei toimiteta eteenpäin ja sitä säilytetään suojatulla palvelimella. Viestit editoroidaan, jotta mitään sopimatonta ei pääse osallistujille, mutta mitään ei sensuroida. Viestit lähtevät lähettäjän omissa nimissä ja viesti tavoittaa kaikki noin 700 kollegaa. Voit kirjoittaa pitkiä viestejä, välittää artikkeleja ja toimia kuten normaalisti sähköpostiviestejä lähettäessäsi.

Diskussionsforumiin pääsee mukaan täyttämällä nimen ja sähköpostiosoitteen NFKK:n sivujen lomakkeella osoitteessa https://www.nfkk.org/diskussionsforum/ Palauteviestinä saat ohjeet miten toimit. Muistathan tarkistaa liittymisesi jälkeen, ettei vastausviesti ohjeineen ole mennyt roskapostikansioon. Myös sähköpostiosoitteen vaihdon voit tehdä NFKK:n lomakkeen kautta. Jos haluat liittyä, siirry tästä ilmoittautumislomakkeeseen!